head_banner

produk

Pengering Udara Kompresor Desiccant Purge Tanpa Panas

Katrangan singkat:

Miturut principal PSA, Kelembapan ing udhara bakal adsorbed lan teken karo appetency khusus saka sorbent ing uap. Mesin kasebut nduweni struktur rong menara. Ing kontrol PLC, loro menara bakal mbukak gantian. Siji menara adsorb Kelembapan ing dhuwur meksa lan menara liyane ngrampungake desorption saka uap karo online garing diprodhuksi dening dhewe, mangkono tetep mlaku circularly. Sanajan mesin kasebut bakal ngonsumsi hawa, konsumsi energi sing komprehensif umume luwih murah tinimbang pengering regeneratif sing asale saka panas adhedhasar adsorpsi suhu sing beda-beda, saengga saiki dadi mesin kompres lan pangatusan hawa sing akeh digunakake.


Detail Produk

Tag produk

Prinsip kerja

Seri pengering desiccant iki nggabungake prinsip kerja adsorpsi ayunan tekanan lan adsorpsi ayunan suhu. Desiccant nyerep kelembapan banyu ing kolom pangatusan lan diregenerasi kanthi kualitas udara garing lan digawe panas ing kolom regenerasi kanthi difusi termal udara lan mekanisme prabédan tekanan dhuwur.

pengering udara kompres regenerasi tanpa panas adhedhasar prinsip PSA, gunakake desiccant keropos kanggo nyerep molekul banyu kanggo udara sing dikompresi.

Fitur saka tanduran containerized

• Model NO.: 3,8Nm3 / min-160Nm3 / min

• Cara Operasional: Terus-terusan

• Mode Pemanasan: Convective

• Merek dagang: Sihope

• Asal: Hangzhou, China

• Struktur: Air Flow Drier

• Tekanan Operasi: Pengering Atmosfer

• Cara Gerakan: Gabungan

• Spesifikasi: Standar Jerman

• Kode HS: 8419399090

Deskripsi Produk

3.8Nm3/min-160Nm3/min Pengering Udara Kompresor Desiccant Purge Tanpa Panas

Spesifikasi Teknis

Udara ngresiki: ≤ 12~15%
Tekanan kerja: 0.6 ~ 1.0Mpa
Isi lenga inlet: ≤ 0.01ppm
Outlet tekanan udara titik embun: -20 ~ -40C
Desiccant: aluminium aktif utawa siere Molekul
Wektu kerja: 4 ~ 20 menit
Suhu mlebu: 0 ~ 45C

Hot Tags: pengering udara kompresor desiccant purge tanpa panas, China, produsen, pemasok, pabrik, eksportir, bakul, tuku, mesin pamisah udara, PSA nitrogen ngasilake mesin bakul, Oil Mist Filter bakul, nggoleki Filter bakul, nitrogen boosters, Nitrogen Purify Set bakul

Pangiriman

r

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita